Перетерті ягоди з цукром на зиму в морозилці

Як зробити перетерті ягоди з цукром на зиму в морозилці рецепт.

Інгредієнти

2 кг червоної смородини
1 кг чорної смородини
1 кг агрусу
4 кг цукру

Перетерті ягоди з цукром на зиму в морозилці покроковий рецепт

1. Я готувала окремо з червоної смородини, і окремо змішала чорну з аґрусом. Співвідношення ягід з цукром 1/1, тобто на 1 кг ягід 1 кг сахара.

2. Для початку ягоди очищаємо і ретельно промиваємо. Половину ягід пропускаємо в блендері, половину залишаємо цельными.

3. Всі засипаємо цукром і ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру.. Тільки потім все розподілена в контейнери і в морозилку)) Всім приємного 🤗

Відео рецепт 👇