Мясо в скляній банці на зиму з свинячої грудинки

Простий рецепт свинячої грудинки. Простий рецепт приготування м’яса у банку тушонки. Як зробити м’ясо в скляній банці на зиму з свинячої грудинки у власному соку простий рецепт.

Інгредієнти

1 кг свинячої грудинки.
2 баночки з кришками по 500 мл
Часник – 2 зубчики
Лавровий лист – 2 шт
Чорний перець горошком – 10 шт
90 г солі

М’ясо в скляній банці на зиму з свинячої грудинки покроковий рецепт

1. 1 кг свинячої грудинки добре промити і обсушити. Нарізати м’ясо невеликими шматочками. 2 баночки з кришками по 500 мл Викладаємо шматочки м’яса в банки. У кожну банку покласти по 2 зубчики часнику, лавровий лист, чорний перець горошком.

2. В сотейник насипати 90 г солі на літр води. Кип’ятимо воду. Залити киплячим сольовим розчином м’ясо. Щільно закрийте кришки. На дно каструлі покладіть рушник Наливайте теплу воду, НЕ ХОЛОДНУ!

3. Варити на повільному вогні 2 години. Дайте повністю охолонути. Закриті банки можна зберігати в холодильнику до 1 месяца.

4. М’ясо вийшло ідеальним. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇