Квашена білокачанна капуста домашня

Як смачно зробити Квашена білокачанна капуста домашня простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Тепер ти точно не будете купувати квашену капусту в магазині, тому що приготувати її простіше простого 👌🏻

Інгредієнти

◽️капуста білокачанна
◽️морква
◽️сіль
◽️вода кипяченная

Квашена білокачанна капуста домашня покроковий рецепт

1. Капусту дрібно нарізати і з’єднати з тертою морквою. Щільно розкласти капусту по банкам (у мене з 4 кг капусти вийшло 2 дволітрові банки). У кожну банку покласти 2 столові ложки солі з гіркою і залити прохолодною кип’яченою водою, якщо у вас. Банку 1 літр – 1 столова ложка солі. Банку 2 літра – 2 столові ложки соли.

2. Банку 3 літри – 3 столові ложки солі. Не додавайте багато моркви, інакше капуста у вас не буде біленька, а з жовтим відтінком. Банку потрібно поставити в глибоку чашку і залишити в холодному місці на 4-5 днів (комора, підвіконня, або просто на столі).

3. Намагайтеся щодня притискати капусту лопаткою, щоб виходить все повітря, майте на увазі розсіл може йти через верх 👌🏻). Через 4-5 днів накрийте банку капроновою кришкою і приберіть в холодильник.

Відео рецепт 👇