Мандаринові цукати з кірок в домашніх умовах

Сезон мандаринів! Готуємо цукати з шкірки 😉 Як зробити Мандаринові цукати з кірок в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

мандарини (шкірка) – 350 гр.;
цукор – 350 гр.;
вода – 150 мл

Мандаринові цукати з кірок в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Скоринки мандарина добре промиваємо, заливаємо підсоленою водою і залишаємо на 8-10 годин; Знову моєму, замочуємо на 6-8 годин, потім відкидаємо на друшляк;
2. Заливаємо кірки водою, варимо 5 хвилин, нарізаємо смужками; Для сиропу: цукор додаємо у воду, даємо закипіти і кип’ятимо 5 хвилин; В сироп всипаємо скоринки, проварюємо поки сироп не википить;
3. Цукати перекладаємо на деко і залишаємо сушитися при кімнатній температурі 1-2 дні. Якщо хочете прискорити процес — сушіть в духовці при 100°З 3-4 часа.