Домашній абрикосовий джем густої на зиму

Абрикосовий джем бурштиновий!!! Взимку використовую як начинку для пирогів пиріжків. Також прошарку для тортиків, просто додаю в сир. Домашній абрикосовий джем густої на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

Абрикоси – 1500гр (Якщо абрикоси не соковиті додайте 100 мл води)
Цукор – 500-600гр (В залежності від солодощі ваших абрикос

Домашній абрикосовий джем густої на зиму покроковий рецепт

1. Процес варіння докладно озвучила у відео. Я варила 25-30 хвилин (Якщо у вас абрикос більше час варіння може збільшитися).

2. Орієнтуйтеся по густоті. Помішувати постійно щоб не пригорело.

3. Закорковуємо в чисті стерилізовані баночки і закатываем.

Відео рецепт 👇