Гострий перець халапеньйо маринований на зиму

Гострий перець в маринаді 🌶️👍 Битва з урожаєм триває 😅 Гострий перець халапеньйо маринований на зиму в банках простий рецепт. Дійшла черга до гострого перчика Халапеньо. Халапеьо це сорт перцю чилі середніх розмірів, який цінується за відчуття при його поїданні від теплого до гарячого 🔥 Рецепт простий і з малою кількістю інгредієнтів.

Інгредієнти

Перець
на 1 л води з додаванням 2 ст лож цукру і 2 ст лож солі
200 мл 9% оцту

Гострий перець халапеньйо маринований на зиму покроковий рецепт

1. Перчик помити і порізати на кільця. Зварити маринад. Закип’ятити 1 л води з додаванням 2 ст лож цукру і 2 ст лож солі. Коли сіль і цукор розчиняться додати 200 мл 9% оцту, опустити в маринад порізаний перець, дати кипнуть і відключити огонь.
2. Каструлю закрити кришкою і забути про перець на 10 хвилин. Через 10 хвилин перці розкласти по підготовленим баночках, а маринад закип’ятити і залити їм перчики.

3. Банки закатати і укутати до повного охолодження. Рецепт зовсім не складний, а результат 👍 Таким чином можна приготувати і інший гострий перець, але тільки той, який ви вирішите замаринувати у вигляді кілець. Зберігати, як звичайну консервацию.