Домашня томатна паста з помідорів на зиму

Домашня томатна паста з помідорів на зиму в банках простий рецепт. Всім доброго ранку!!! Це томатна паста не поступиться за смаком ніяким перетертим томатах і кетчупам. Сюди я використовую тільки смачні та солодкі помідори.

Інгредієнти

6 кг стиглих томатів
6 цибулин
200 гр цукру
сіль за смаком
3 ст л 9% оцту

Домашня томатна паста з помідорів на зиму покроковий рецепт

1. Помідори нарізаємо довільно, складаємо в каструлю і ставимо гаситися.
Обсмажуємо цибулю на рослинній олії і відправляємо до помідорів. Доводимо до кипіння й тушкуємо 15 минут.
2. Збиваємо блендером до однорідної консистенції і протираємо через сито цю масу. Насіння і шкірки нам не нужны.
3. Додаємо сіль, цукор і знову ставимо на вогонь. Уварюють до загусання. У мене пішло приблизно 2.30 години. Додаю оцет, перемішуємо і розливаємо по банкам.