Болгарський перець фарширований капустою і морквою на зиму

Довгоочікуваний рецепт 😻 Ці перці підкорять ваше серце відразу ж 🥰 Болгарський перець фарширований капустою і морквою на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

1. Капуста 2500гр
2. Цибуля 800гр
3. Морква 800гр
4. Помідори 2000гр (1ст.л солі, 1ст.л цукру)
5. Сіль 1ст.л
6. Перець мелений за смаком
7. Перець гострий
8. Кріп
9. Лавровий лист
10. Часник

Болгарський перець фарширований капустою і морквою на зиму покроковий рецепт

1. Бланшируем перці, щоб вони стали трохи м’якими (3-5хв.). Нарізаємо капусту і цибулю соломкою, натираємо на тертці моркву. Обсмажуємо на олії овочі з отдельности.

2. Додаємо всі в одну каструлю, солимо, перчимо і тушкуємо 15-20хв. Даємо трохи охолонути. Помідори пропускаємо через м’ясорубку і відправляємо на вогонь хвилин на 7-10. Додаємо сіль і сахар.

3. На дно банки кладемо перець, кріп, лавровий лист, часник. Далі начинені перці. Все це заливаємо томатом.

4. Відправляємо банки стерелирзоваться хвилин на 20-25 і закриваємо. Залишаємо в ковдрі до повного застигання і все готово.

Відео рецепт 👇