Шоколадний торт Медовик з хурмою

Як смачно зробити Шоколадний торт Медовик з хурмою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Коржі:
Яйце – 1 шт
Цукор – 60 г
Мед – 40 г
Масло рослинне – 20 г
Розпушувач – 0,5 чл
Борошно – 180 г
Какао – 15 р

Конфі хурма
Хурма – 2 шт
Крохмаль – 1 чл
Вода – 20 мл

Замість хурми ви можете використовувати інші фрукти і ягоди – малину, брусницю, журавлину🍒

🍦 Для крему:
Сирний сир – 300 г
Вершки 33% – 150 г
Йогурт – 50 г
Цукор – 100 р

Для декору я використовувала чіз на вершках:
Сирний сир – 300 г
Вершки 33% – 150 г
Цукор – 60 г
І зелений барвник

Шоколадний торт Медовик з хурмою покроковий рецепт

1. Коржі:
Яйце змішати віночком з цукром, поставити на водяну баню, перемішувати до розчинення цукру. Додати мед і рослинне масло. Нагріти до 60С. Додати розпушувач (або соду), маса повинна почати пінитися. Всипати борошно і какао, зняти з вогню і перемішати Поки тісто тепле, розкачати коржі і вирізати кільцем (у мене 16 см) Випікати в розігрітій до 200С духовці по 6-7 минут.

2. Конфі хурма
Хурму очистити від шкірки, нарізати і варити до м’якості, пробити блендером в пюре. Крохмаль змішати з холодною водою і додати в киплячу пюре, проварити 1 хвилину. Остудити

3. 🍦 Для крему:
Сирний сир перемішати міксером з цукром до однорідності, додати холодні вершки і збити до густоти. Додати йогурт і перемішати лопаткой.

4. Для декору:
Збити сирний сир з холодильними вершками і цукром до густої однорідної крему і додати барвник Збірка на видео.

Відео рецепт 👇