Вологий пиріг яблучна шарлотка

Як зробити смачний Вологий пиріг яблучна шарлотка рецепт простий в духовці 🍏🍎 Залиште в будь-смайл або коментар в подяку за мій переклад цього рецепта ❤️ Інгредієнти вказані на форму діаметром 20 см і висотою 8 див.

Інгредієнти

200 г борошна
200 мл молока
180 г цукру
100 г топленого масла
3 яйця
1 пакетик розпушувача
3 яблука
1 ч. л. кориці

Вологий пиріг яблучна шарлотка покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 180°С. Вистеліть основу і боки форми пергаментним папером. Вимийте три яблука, очистіть їх від шкірки і видаліть серцевину. Півтора яблука нарізати невеликими шматочками, а півтора – невеликими дольками.
2. Покладіть борошно, корицю, розпушувач і в миску, додайте молоко, цукор, масло і яйця і перемішайте до однорідності. Додайте нарізані шматочками яблука, перемішайте, щоб вони добре розподілилися в тесті, і вилийте в форму.
3. Викладіть решту півтора яблука зверху і запікайте близько 50-55 хвилин. В залежності від духовки час може змінюватись. Дістаньте з духовки, вийміть з форми, дайте трохи охолонути і змастіть поверхню шаром абрикосового джема.