Кокосовий пиріг тарт з малиною

Як смачно зробити Кокосовий пиріг тарт з малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для основи:
🍓Кокосова стружка – 120 р
🍓Борошно – 40 г (автор використовувала кокосову борошно)
🍓Рослинна олія – 4 ст. л. (автор використовувала кокосове масло)
🍓Рослинна молоко 100 мл
🍓Цукор або сироп – 2 ст. л. (Автор використовувала кокосовий цукор)
🍓Щіпка солі.

Для начинки:
🍰Кокосове молоко – 580 мл
🍰Рослинне масло – 1 ст. л.
🍰Агар-агар – 1 ч. л.
🍰Цукор або сироп – 3 ст. л. (автор використовувала сироп агави).
🍰Ванільний екстракт – 1 ч. л.
🍰Щіпка солі.
🍰Свіжа малина – за смаком.

Кокосовий пиріг тарт з малиною покроковий рецепт

1. Готуємо основу: ⠀ У глибокій мисці змішати всі інгредієнти для основи. Готове тісто викласти у форму для тарта, рівномірно розподіливши його по дну і стінкам. Відправити основу випікатися в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 минут.
2. Готуємо начинку: ⠀ В сотейнику нагріти кокосове молоко. В окремому посуді змішати агар-агар і рослинне масло. Додати в сотейник отриману суміш, ванільний екстракт, цукор або сироп, щіпку солі і варити все на середньому вогні до загустения.

3. Готову начинку вилити на основу. Прикрасити тарт свіжою малиною. ⠀ Залишити тарт при кімнатній температурі на 1 час.