Зефір Малина Мартіні

Ловіть новорічний смак зефір “Малина Мартіні” за заварний технології!

Інгредієнти

Меренга:
60г білка
цукру 90г
2 трісок.лім.кисл.

Сироп:
75г води
7 агару сила 1200
150г цукру
75г інвертного сиропу(меду)
75г малинового пюре
75г Мартіні

Зефір Малина Мартіні покроковий рецепт

1. У сотейнику закип’ятити воду і агар, постійно помішуючи. Всипати цукор інвертний, розмішати, проварити дві хвилини. Влити пюре і Мартіні, варити 5-6 хв. на середньому вогні, помішуючи до киселя. Не переварить.
2. Паралельно збиваємо білок до піни, всипаємо дощиком цукор, збиваємо в крутейшую піну!!! Вливаємо сварившийся сироп тонкою цівкою по стінці. Збиваємо на високій швидкості, до щільної маси, не чекаючи охолодження массы.

3. Перекласти масу в мішок і негайно відсадити. Залишити для стабілізації на 5-6 годин. Присипати цукровою пудрою. Ура! Можете пригощати своїх ласунів неймовірним смаком зефіру!