Австрійський Кайзершмаррн яблучний пиріг блін в духовці

Ка зробити Австрійський Кайзершмаррн яблучний пиріг блін в духовці рецепт простий. Друзі, я з фантастичним рецептом-знахідкою💚Не зустрічала раніше такий рецепт, але тепер буду готувати часто – настільки в ньому все ідеально ⠀ А в ньому… ніжне млинцеве тісто з’єднується з яблучно-карамельними соками, корицею, при цьому виходить повітряно і зовсім не клекло. Готується рівно за 15 хвилин! – все, як ми любимо💚

Інгредієнти

Тісто:
70 г борошна;
1 ст л цукру;
щіпка солі;
160 мл вершків;
2 великих яйця;

Начинка:
1 ст л вершкового масла;
3 середніх яблука;
50 р коричневого цукру;
1/4 год л кориці;

Австрійський Кайзершмаррн яблучний пиріг блін в духовці покроковий рецепт

1. Духовку розігріти до 250С; Важливо це зробити завчасно, за 15 хвилин до випічки; ⠀ Яблука очистити від насіння і порізати часточками; В сковороді з жароміцної ручкою розігріти вершкове масло на середньому вогні, викласти яблука, додати цукор і корицю і обсмажувати до золотистого кольору, близько 8 хвилин, періодично помішуючи. ⠀

2. Для тіста вершки, яйця і цукор змішати в мисці, потім додати борошно і ретельно перемішати, поки не зникнуть грудочки; ⠀ Сковороду з яблуками зняти з вогню і вилити тісто зверху на яблука; ⠀

3. Помістити млинець в духовку і відразу ж отбавить температуру до 220 С; Випікати близько 15 хвилин, млинець стане пишним і покриється золотистою корочкой.

Відео рецепт 👇