Начинка з ківі для торта і десертів

Як приготувати Начинку з ківі для торта і десертів рецепт простий. Чому начинка у торті не стабілізується? 🍍 Нудно, але все просто. Відповідь тут👇 Завдяки ензимам-ферментам в нашому організмі щомиті відбувається величезна кількість хімічних процесів, що є невід’ємною частиною для правильної роботи. Вони містяться у фруктах, овочах, горіхах, меді🍯 Часто, фрукти, які ми використовуємо для своїх желированных начинок містять в собі велику концентрацію цих ферментів.
І якщо у свіжому вигляді вони неодмінно корисні, то в деяких десертах можуть зіграти з вами злий жарт. Якщо ви вирішили додати в желейну начинку ківі, манго, ананас або папайю, то краще перед цим їх трохи проварити. Це потрібно, щоб ензими, які перешкоджають гелестворення, зруйнувалися🍍 Так, цього раніше не вчили в технікумах, але сьогодні, коли смаки, форми, текстури такі незвичайні і різноманітні, дуже важливо враховувати всі нюанси в приготуванні страв👩🏻🍳

Інгредієнти

150 гр – ківі
75 гр цукру
5 гр желатину 200 блюм

Начинка з ківі для торта і десертів покроковий рецепт

1. Желатин замочити в холодній воде.
2. В сотейник відміряємо пюре з ківі і цукор. Варимо до закипання і розчинення цукру. Після закипання варити ще 2 хвилини, обязательно.
3. Знімаємо з плити і відразу у цій гарячій масі, розпускаємо віджатий желатин. Добре перемішуємо, щоб желатин розчинився. І заливаємо масу в підготовлену форму