Пісочний Мурашник з вареним згущеним молоком

Так вдома ми дуже часто готували… дуже швидко і смачно а ще дуже прості продукти, які завжди є вдома під рукою. Пісочний Мурашник з вареним згущеним молоком простий рецепт.

Інгредієнти

Пісочне тісто
Борошно 380 гр
Вершкове масло 180 гр
Цукор 70 гр
Сметана 80 гр
Яйце 1 шт
Розпушувач 1 год л
Щіпка солі
Щіпка соди

Крем
Варена згущене молоко 360 гр
Масло вершкове 100 гр

Пісочний Мурашник з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. Розітріть холодне вершкове масло в борошні. Додайте щіпку солі і соди, яйце, сметану, розпушувач. Замісіть дуже швидко тісто. Потім розділіть на дві частини, загорніть в плівку і на 30 хвилин у морозильник.

2. Потім натріть на крупній тертці тісто і випікайте до золотистого кольору 15 хвилин при температурі 180 С. Остудіть крихту. Приготуємо крем. Масло кімнатної температури збийте до побіління і додайте варене згущене молоко.

3. Потім натріть на крупній тертці тісто і випікайте до золотистого кольору 15 хвилин при температурі 180 С. Остудіть крихту. Приготуємо крем. Масло кімнатної температури збийте до побіління і додайте варене згущене молоко.

4. Крем перекладіть до крихті і перемішайте, до крихті можна додати горіхи або цукати, можна зробити відразу порційно або один великий торт. Пробуйте обязательно.

Відео рецепт 👇