Медовий торт з сирним кремом та вершками

Як смачно зробити Медовий торт з сирним кремом і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
Яйце-1шт
Цукор-80гр
Мед-40 гр
Вершкове масло-50гр
Сода-0,5 ч. л
Борошно-200гр

Крем:
Сирний сир-200гр
Вершки 33%-200гр
Цукрова пудра-40-50гр

Медовий торт з сирним кремом і вершками покроковий рецепт

1. Цукор, мед і яйце складаємо в сотейник,гарненько перемішуємо. Додаємо вершкове масло,ставимо на вогонь і постійно помішуючи варимо до кипіння, але не кип’ятимо. Знімаємо з вогню і додаємо соду, перемішуємо. Охолоджуємо масу і додаємо борошно в 2 заходу, борошно попередньо просеиваем.

2. Замішуємо тісто, загорнути у плівку або пакет і прибираємо в холодильник на ніч. Готове тісто розкачуємо на припыленном борошном пергаменті приблизно до товщини 3 мм і вирізаємо потрібну форму, трафарет для потрібної форми попередньо можна роздрукувати на папері. Залишки тесту можна зібрати і розкачати снова.

3. Наколюємо коржі виделкою і випікаємо на 170 градусах до легкого рум’янцю, час не пишу так як духовки різні. 200гр сиру злегка збиваємо з 100гр вершків і всієї пудрою, далі додаємо ще 100 гр вершків і збиваємо до пишного стану. Начинку додаємо за смаком. У мене малина. Готового торта потрібен час для просочення, хв 5 годин! Ось і все.

Відео рецепт 👇