Яблучний пиріг чізкейк міні

Як смачно зробити Яблучний пиріг чізкейк міні в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Міні чізкейк «Яблучний пиріг». Ніжний і пряний десерт з тонким ароматом кориці. Яблука для мене найбільш осінні фрукти, плавно переходять у зимові. Стільки різних сортів і таке ж розмаїття смаків👌

Інгредієнти

На 12-14штук

Яблучного пюре 200г
Вершків 33-35% 220г (можна замінити сметаною 25-30%)
Яйця 2 шт
Сир сирний (можна замінити на сир 5-9%, краще з брикетів) 200г
Цукрова пудра 50г (можна більше, за смаком)
Крохмаль кукурудзяний (можна замінити борошном) 25г
Кориця 1чл
Мигдальні пелюстки
Цукор з корицею зверху (1/3чл кориці+1стл цукру)
Печиво 250г + 50мл соку

Яблучний пиріг чізкейк міні покроковий рецепт

1. Перетворити в однорідний крем змішати вершки, сир сирний, сах.пудру, корицю, яйця, крохмаль, яблучне пюре. Яблука порізати дрібними кубиками. Печиво подрібнити в крихту, додати сік апельсина або будь-який інший. Викладаємо 1стл печива у формочки, утрамбовываем.
2. Виливаємо 2-3стл вершковий маси. Викладаємо 1-2стл яблук (я люблю, коли яблук побільше) Зверху можна посипати мигдалевими пелюстками і посипати щіпкою цукру з корицею. Випікати в розігрітій до 180С духовці хвилин 30…але духовки різні, дивіться по зовнішньому виду.
3. Вершково-сирний частина не повинна бути рідкою, вона повинна стати щільніше. Вимкнути духовку, підкласти під дверцята олівець, щоб не закрилася і остудити повністю. Прибрати в холодильник і з холодних зняти паперові формочки, так підучиться акуратно 👌
4. Щоб зробити пюре, можна порізати Яблука великі 2шт, без насіння і шкірки, додати Сік одного апельсина, Ванільний цукор 10 г, Лимонна кислота 1г, проварити до м’якості, подрібнити блендером.