ПП Чізкейк сирний Гарбуз Латте

ПП Чізкейк сирний Гарбуз Латте простий рецепт ☕️. Хлопці, чізкейк – божественний 🤤!! Нереально ароматний, ніжний і шалено смачний😍. Обов’язково приготуйте, ви не пошкодуєте 🙌. Не любите каву – замініть на какао. Боїтеся, що буде смак гарбуза-додайте цедру апельсина(у мене гарбуз солодка і смачна, її смак відчувається як медово-ореховый🤤)


⠀⠀

Ингредиенты

КБЖУ на 100 гр – 136.4/10.5/6.7/8.3
Вага 570 гр

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 16 см

✔️яйце 2 шт
✔️сир 2% 200 гр
✔️сир сирний 100 гр
✔️підсолоджувач
✔️гарбуз запечений або відварна 200 гр(можна взяти дитяче пюре)
✔️кава розчинна 5 гр+20 гр окропу
✔️крохмаль кукурудзяний 20 гр

Глазур (за бажанням)
✔️шоколад 72% 15 гр
✔️молоко 15 гр

ПП Чізкейк сирний Гарбуз Латте покроковий рецепт

1. Гарбуз попередньо запекти або відварити (беріть солодку, самий солодкий і смачний сорт гарбуза Баттернат). ⠀ ⠀⠀До сиру додати яйця, сирний сир, підсолоджувач і гарбуз, перебити всі блендером.

2. Кави розвести окропом, додати в сирну суміш, перемішати. Додати кукурудзяний крохмаль, ретельно перемішати. Викласти суміш у форму та відправити випікатися в розігріту до 170° духовку на 30 минут.
3. Після випічки чізкейк остудити до кімнатної температури і прибрати в холодильник на пару часов.

4. В гаряче молоко, додати шоколад, перемішати до розчинення шоколаду. Полити глазур’ю чізкейк. Насолоджуватися😍 ⠀

Відео рецепт 👇