Мигдальний пиріг тарт з малиною

Обіцяний рецепт смачного мигдалевого тарта з малиною. Зберігайте рецепт в закладках, щоб не втратити. Як зробити Мигдальний пиріг тарт з малиною рецепт простий.

Інгредієнти

Пісочна основа:
200 р борошна
1 г солі
70 г цукрової пудри
30 г мигдальної муки
90 г вершкового масла
40 г яєць

Малинове кулі:
150 г пюре малини (вишні або полуниці)
30 г цукру
3 г пектину NH
Щіпка лимонної кислоти

Мигдальний крем
150 г вершкового масла кімнатної температури
90 г цукрової пудри
150 г мигдальної муки
70 г яйця

Мигдальний пиріг тарт з малиною покроковий рецепт

1. Пісочна основа:
1. У міксері насадкою весло, змішати всі сухі інгредієнти.
2. Додати в чашу холодне вершкове масло.
3. Додати яйця, тісто довго не замішувати.
4. Розкачати товщиною 2-3 мм. Стабілізувати в холодильнику 2 години. Тарти сформувати по кільцям або прямокутним формам (дно наколоти виделкою), заморозити перед випічкою мінімум 20-30 минут.
2. Малинове кулі:
1. Змішати цукор з пектином.
2. Дощиком ввести в пюре (температура пюре не повинна перевищувати 40С)
3. Довести до кипіння. Кип’ятити 20 секунд. Остудить.
3. Мигдальний крем:
1. Масло збити з пудрою ручним міксером, додати мигдалеву борошно.
2. Ввести яйця.
3. Перекласти в кондитерський мешок.

4. Збірка:
1. Випікати заморожену основу для тарталетки в розігрітій до 170 С духовці близько 10 хвилин до напівготовності.
2. Відсадити малинове кулі (15 г).
3. Відсадити мигдальне основу 50-60 р.
4. Посипати мигдалевими пелюстками.
5. Випікати при 170 С 15 минут.