Пісочно меренговый торт Пані Валевська домашній

НЕРЕАЛЬНО СМАЧНИЙ Пісочно меренговый торт Пані Валевська домашній класичний простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
Яєчні жовтки – 4 шт.
Цукор – 50 гр.,
Сіль – щіпка,
Ваніль,
Масло вершкове – 200 гр.,
Розпушувач – 8 гр.,
Борошно – 320 гр.,

Для безе:
Яєчні білки -4 шт.,
Цукрова пудра -150 гр.,
Сіль – щіпка
Ваніль,
Мигдальна борошно – 80 гр.,

Джем (будь-який)- 400 гр.,

Заварний крем:
Молоко – 500 мл,
Цукор – 150 гр.,
Яйця – 2 шт.,
Сіль-щіпка,
Ваніль,
Крохмаль кукурудзяний -50 гр.,
Масло вершкове (мяке) -150 гр.

Пісочно меренговый торт Пані Валевська домашній покроковий рецепт

1. Починаємо готувати коржі! Жовтки змішуємо з ваніллю і цукром. Окремо просіваємо борошно, додаємо сіль і розпушувач, на крупній тертці трьом масло, перемішуємо з борошном. Виливаємо отриману масу жовтки з цукром і вымешиаем тісто. З тіста я розкатала 2 коржа.
2. Випікала окремо у формі діаметром 22 див. Приблизно за 8 хвилин при 180 градусах. Готуємо безе: до білків додаємо сіль, поступово збиваємо і додаємо цукрову пудру. Збиваємо до міцних піків. Додаємо ваніль, мигдалеву муку.
3. Готовий корж з тіста покриваємо джемом. На шар джему викладаємо меренгу, посипаємо мигдалевими пелюстками і ще раз випікаємо при 180 градусах 30-35 хвилин. Також випікаємо в 2 формах. Готуємо крем: Всі інгредієнти, крім олії, змішуємо і ставимо на огонь.
4. Варимо близько 5-7 хвилин до загустіння. Знімаємо з вогню, охолодити до кімнатної температури. Збиваємо масло кімнатної температури, вливаємо туди крем, помешивая.

5. На готовий корж (пісочно-меренговый) викладаємо крем і крем кладемо наступний пісочно-меренговый корж! Виходить дуже вкусно.