Шоколадне тістечко картопля з бісквіту в домашніх умовах

найголовніше, нам потрібен бісквіт. Можна шоколадний, можна ванільний, краще і те і інше. У мене тут було шоколадний бісквіт двох видів, заморозила обрізки з дня народження дитини. Як зробити смачне Шоколадне тістечко картопля з бісквіту в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

700 р бісквіта
180 г молочного шоколаду
180 г вершків 33%

Шоколадне тістечко картопля з бісквіту в домашніх умовах покроковий рецепт

1. За бажанням можна додати горішки 🙂. Бісквіт подрібнюємо (краще в блендері). Вершки нагріваємо (можна прямо в мірній склянці в мікро). Додаємо до них шоколад, даємо трохи підтанути і перемішуємо (можна подгружным блендером). Ллємо частинами на бісквіт вийшов ганаш і ретельно перемешиваем.

2. В допомогу вам рукавички, руками не дуже-то приємно🙈. Маса почне формуватися в щось, схоже м’який пластилін і з неї вже можна зліпити кульку. Якщо не вистачило ганаша, зробіть ще, бісквіти бувають більш сухими і більш вологими. Ліпимо картопельки і залишаємо в холодильнику на час-два.

3. Прикрашала я так: – купала у білому шоколаді злегка підморожені тістечка (буквально на 30 хвилин на морозі залишила перед цим). – тут же припыляла їх какао, так як шоколад відразу схопитися на заморожених тістечок. – руками ще трохи вбивала какао шоколад. Потім знову прибрала в холодильник.

4. Коли охололи добре, робила маленькі дірочки, наповнювала їх шоколадом і робила паростки. Можете також не перейматися, просто обваляти в какао. Дуже сподіваюся, що вам буде смачно🤗.