Яблучний пиріг з розпушувачем в духовці

Яблука мене не відпускають 🍎🍎🍎 Як зробити смачний Яблучний пиріг з розпушувачем в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

2 яблука
2 яйця
140 грам борошна корисною ( у мене полбяна)
120 мл молока
1/2 ч. л. розпушувача
25 грам масла ( я брала кокосове)
Щіпка солі
Підсолоджувач
Кориця

Яблучний пиріг з розпушувачем в духовці покроковий рецепт

1. Яблука почистити і порізати крупно кубиками. Білки збити з дрібкою солі. Жовтки змішати з підсолоджувачем (я брала 1 ч. л тростинного цукру), маслом, молоком, борошном і розпушувачем. Потім акуратно ввести білки. Яблука обсмажити на сковороді, трохи змащеній кокосовим маслом, додавши 1 ч. л тростинного цукру і корицы.

2. Зменшити температуру плити до 3 ( у мене склокераміка). Залити тестом яблука, трохи перемішати на сковороді, накрити кришкою і дарувати 15 хвилин. Зверху тісто має повністю схопитися і не липнути. Перевертаємо шарлотку з допомогою тарілки і пекарської папери: на тарілку кладемо квадрат паперу і накриваємо нею сковороду ( папером вниз).

3. Перевертаємо сковороду і шарлотка вистрибує на папір. Разом з папером кладемо шарлотку назад в сковороду ( папір внизу). І смажимо ще 10 хвилин під кришкою на 5 (температура плити). Все готово, остуджуємо, нарізаємо, вживаємо☕☕☕.