Пісочне шоколадне тісто Сюкре для тарти і тарталеток

Як зробити смачне пісочне шоколадне тісто Сюкре для тарти і тарталеток простий рецепт в духовці. Пісочне тісто вміє захоплювати, рівно як і заварне. Це ж повноцінна медитація: замішати, розкачати, сформувати… а яке захоплення підняти гарячі форми і звільнити ароматнейшие заготовки🙃

Зробити із звичайного пісочного тіста шоколадне – дуже просто! Достатньо лише замінити 30% борошна на какао. Але будьте уважні – жирність різних сортів какао – різна. А жири, як відомо, додають пісочному тісту крихкості і у великих кількостях ускладнюють процес формування. Якщо ви не хочете займатися перерахуваннями, то ловіть рецепт нижче) Готувати в цей раз будемо методом «Кремаж».

Інгредієнти

На 6 діаметром 8см

Масло вершкове – 68гр
Цукрова пудра – 68гр
Сіль – щіпка
мигдальна Борошно – 23гр
Какао 22,5% – 23гр
Борошно пшеничне – 128гр
Яйця – 41гр

Пісочне шоколадне тісто Сюкре для тарти і тарталеток покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло (15°) розтерти до однорідності з цукровою пудрою, додати холодне яйце, перемешать.
2. Додати інші сухі інгредієнти і замісити однорідне тісто. Прибрати тісто в холод перед формуванням на 1 час.
3. Потім сформовать вироби і знову охолодити їх протягом 1-2 годин. Отпекать заготовки протягом 25-30 хвилин при 160°.