Пиріг Шарлотка з абрикосами в духовці

Як зробити смачний Пиріг Шарлотка з абрикосами в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця 🥚-5 шт
Цукор – 5 ст. ложок 🥄
Борошно – 4-5 ст. ложки 🥄 ( з гіркою)
Сіль – щіпка 🤌
Ваніль, кориця
Абрикос, персик 🍑

Пиріг Шарлотка з абрикосами в духовці покроковий рецепт

1. Збити яйця 🥚, цукор, сіль, ваніль і корицю в густу білу піну. Якщо яйця з цукром не взбились, то на цьому етапі можете закінчувати з шарлотки, вона все одно не вийде 😏 Далі всыпаете обов’язково просіяне борошно і вымешиваете лопаткою. Форму для запікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментом 📜

2. На дно ⬇️ викладаєте абрикос 🍑половинками. Виливаєте тісто і наверх ⬆️ викладаєте персик 🍑 нарізану часточками. Відправляєте в розігріту до 160-170° духовку на 45-60 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкой.

3. Трохи остигнула шарлотку перевертаєте і акуратно знімаєте пергамент 📜 Ця шарлотка дуже смачна як у теплому вигляді, так з холодильника 🤤🤤🤤🤤🤤 Можна використовувати яблука 🍎 🍏 груші 🍐 сливи, персики 🍑