Цветаевский яблучний пиріг з корицею, вівсянкою, сметаною і йогуртом

Як зробити Цветаевский яблучний пиріг з корицею, вівсянкою, сметаною і йогуртом рецепт простий.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 грам:
196,1/6,1/8,5/23.8

Основа:
• 200 р. вівсяних пластівців
• 100 р. сметани ( ісп. 15%)
• 30 р. вершкового масла 82%
• 1 яйце
• розпушувач

Начинка:
• 400 р. яблук без шкірки

Крем:
• 2 яйця
• 100 р. сметани ( ісп. 15%)
• 300 р. густого йогурту ( ісп. 3%)
• 40 р. рисового борошна
• цукрозамінник
• 5 р. кориці

Цветаевский яблучний пиріг з корицею, вівсянкою, сметаною і йогуртом покроковий рецепт

1. Вівсяні пластівці подрібнити блендером, додати м’яке вершкове масло, сметану, яйце і щіпку розпушувача. Перемішати і сформувати основу для пирога, тісто рівномірно розподілити по дну і боків форми, так щоб висота країв була однакова по всьому периметру. Яблука очистити від шкірки і нарізати на тонкі слайсы.
2. На дно вилити трохи крему для пирога, потім рівномірно по всій формі викласти слайсы яблука і зверху вилити залишився крем. Далі трохи потрясти форму, для того, щоб всі порожнечі між яблуками були заполнены.
3. Після цього пиріг поставити в попередньо розігріту духовку на 40 хвилин 180 °C. В кінці дістати пиріг з духовки і дати повністю охолонути, потім дістати з форми. ⠀ Приємного апетиту!