Смарагдовий рулет з шпинатом, полуницею і згущеним молоком

Готуємо смачний Смарагдовий рулет з шпинатом, полуницею і згущеним молоком рецепт простий💥 Не очікувала, що вийде так смачно. ⠀ Якщо ви ще не пробували шпинатний рулет з полуницею, раджу приготувати і здивувати своїх близьких цим красивим і смачним десертом. ⠀ Шпинат можна використовувати свіжий або заморожений. Свіжий шпинат з маслом подрібнюєте в измельчителе до кашоподібного стану. У мене був заморожений, подрібнений шпинат.

Інгредієнти

Для бісквіта:
🔆шпинат – 160 р
🔆рослинна олія – 50 г
🔆яйця – 5 шт
🔆цукор – 170 г
🔆борошно – 190 р
🔆розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:
🔶сирний сир – 300 г
🔸згущене молоко – 200 р
🔶сік лимона – 1 ст. л.

Полуниця – 200 г

Смарагдовий рулет з шпинатом, полуницею і згущеним молоком покроковий рецепт

1. Шпинат розморозити, злити зайву рідину. Влити рослинне масло і пробити заглибним блендером до стану кашки. В іншій мисці збити яйця з цукром до пишної піни. У борошно додати розпушувач, перемішати. В яєчну суміш частинами ввести шпинатну суміш і борошно. Після кожного разу акуратно перемішуючи лопаткою, щоб не втрачати легкість массы.

2. Готове тісто перелити на деко, застелений пергаментним папером. Розподілити по поверхні. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 12-14 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною паличкою. Готовий гарячий бісквіт перевернути на рушник (дивись відео рецепт). Зняти пергаментний папір, загорнути рулет з рушником і залишити остывать.

3. Приготувати крем. Для цього в чаші з’єднати сирний сир, згущене молоко, сік лимона. Все збити міксером. Крем повинен вийде гладким, однорідним. Прибрати його в холодильник на 30-40 хвилин, щоб загус. Остиглий рулет розгорнути змастити кремом усередині. Додати нарізану полуницю. Завернути назад в рулет. Прибрати в холодильник на 3 години мінімум. ⠀ Готуйте із задоволенням

Відео рецепт 👇