Гарбузові оладки з яблуками на сковороді

Як смачно зробити Гарбузові оладки з яблуками на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузові оладки. Після невеликої перерви ми повернулися до улюбленої гарбузової теми, в пору вже перейменовуватися в тру гарбуз. Хоча може і обійдемося просто однойменною тематичним збірником.
Короткий опис наших пригод.
– Овоч гігант попався під тертку і став двома видами оладок від яких ми були в захваті.
– Зробили помилку в неймінгу і дізналися, що деруни не можуть бути з гарбуза.
– Дізналися, що терки – не те, чим здаються. Цей хижий інструмент, жадає вашої крові. Тому оладки ненавмисно сталі з м’ясом.
– Продовжили мою боротьбу з камерою, знявши повноцінний рецепт, аж на 7 хвилин. Сам рецепт нижче, а повна відео-версія є посилання в описі сторінки.
З гарбузовим рецептами ми майже закінчили, зуб даю, залишився всього один рецепт. Але який, гарбузова плетінка в ледачому стилі ЗЗЗ.

Інгредієнти

Для бази:
– 500 г гарбуза
– 1 середнє яйце
– 2 ст. л. борошна

Для солоної версії:
– 2 ч. л. орегано
– по щіпки солі, чорного і гострого перцю
– червона рибка, сирний сир і мікрозелень для подачі

Для солодкої версії:
– 1,5-2 ч. л. цукру
– 1 ч. л. суміші прянощів для гарбуза
– 2 яблука
– 2-4 ст. л. меду, залежить від солодощі яблук
– волоські горішки

Суміш спецій для гарбуза:
– 4 ч. л. кориці
– по 1 ч. л. мускатного горіха, імбиру, перцю і гвоздики

Гарбузові оладки з яблуками на сковороді покроковий рецепт

1. Гарбуз натріть на крупній тертці, додайте яйце, борошно і ретельно перемішайте. Розділіть суміш на дві частини. В одну додайте компоненти для солоних оладків, в іншу – для сладких.

2. Столовою ложкою відміряйте масу, сформуйте оладки і обсмажте з кожної сторони по 3-5 хвилин або до готовності. Повторіть з другою партією. Для солодкого топінгу очистіть яблука, наріжте кубиками, покладіть в сотейник.

3. Додайте мед і тушкуйте на повільному вогні до м’якості, поки готуються оладки. Сервіруйте солоні оладки рибкою, сирним сиром і зеленню, солодкі – яблучком і орешками.

Відео рецепт 👇