Фісташковий чізкейк Сан-Себастьян на вершках

Як смачно зробити Фісташковий чізкейк Сан-Себастьян на вершках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Діаметр форми 18-20 см

500 г кисломолочного сиру
120 г цукру (щоб було солодше, можна додати 150г)
90 г фісташкової пасти
3 Яйця
25 г кукурудзяного крохмалю
200 г жирних вершків 35%
50 г меленої фісташки (за бажанням)

Фісташковий чізкейк Сан-Себастьян на вершках покроковий рецепт

1. Продукти дістати з холодильника за годину до приготування необхідно змішати поетапно інгредієнти, на кожному етапі спочатку перемішуємо лопаткою, потім, коли маса стала більш рідкої – переходимо на венчик.

2. За бажанням можна додати харчовий зелений барвник (кілька крапель), я не використовувала. Переливаємо сирну основу у форму, застелену по всій площі пергаментом.

3. Випікаємо чізкейк на 250-300 градусів приблизно 30 хвилин, верхівка помітно підсмажиться 🔥 Повністю остуджуємо, даємо постояти в холодильнику мінімум 3-4 години і насолоджуємося ❤️

Відео рецепт 👇