Дзеркальна глазур для торта в домашніх умовах

ідеальна дзеркальна глазур простий рецепт. Дзеркальна глазур для торта в домашніх умовах.

Інгредієнти

Цукор 120 гр
Вода 55 гр
Глюкозний сироп 120 гр
Вершки (будь-якої жирності) 65 гр
Сухе молоко 15 гр
Білий шоколад жирністю від 30% 155гр
Желатин 9 гр (сила 220)
Барвник червоний гелевий

Дзеркальна глазур для торта в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Желатин замочити в холодній воді. У відео листової, але ви можете використовувати порошковий, орієнтуйтеся на силу желатину. Вершки змішати з сухим молоком до однорідності. Шоколад помістити у високу склянку. Цукор, воду і глюкозний сироп змішати в сотейнике.

2. Сироп довести до температури 103 градуси. Гарячим сиропом залити шоколад, додати замочений желатин (листовий желатин віджати). Додати молочну суміш, трохи перемішати лопаткою, після додати барвник і пробити блендером.

3. Тримати блендер потрібно під кутом, щоб було менше бульбашок. Глазур процідити і прибрати на стабілізацію в холодильник на добу Перед використанням прогріти в мікрохвильовій печі і пробити блендером.

4. Ідеальна робоча температура 25-26 градусів. Поливати глазур’ю необхідно заморожені муссовые десерты.

Відео рецепт 👇