Глазур без білка для паски

Глазур без білка для паски рецепт простий.

Інгредієнти

Желатин харчовий – 5 гр
Вода для желатину – 35 гр
Цукор – 160 гр
Вода – 35 гр

Глазур без білка для паски покроковий рецепт

1. Желатин залити холодною водою 35гр і залишити в стороні. В цей час беремо сковороду, ставимо на плиту і засипаємо в нього цукор, заливаємо водою і ставимо на середній вогонь, доводимо до кипения.

2. В набряклий желатин вливаємо киплячий сироп, збиваємо на високій швидкості міксера до щільної, стійкої маси. Чим довше збиваємо, тим густіше стає глазур. Готову глазур використовуйте відразу вона швидко густеет.

3. * такої кількості глазурі мені вистачило на 2 паски форми 16см.

Відео рецепт 👇