Тістечко безе сніжок

Як зробити Тістечка сніжок безе рецепт простий. Всім привіт! 🙋♀️Сьогодні приготуємо хрусткі сніжки з безе з горіховою начинкою)

Інгредієнти

на 14-18 цукерок діаметром 4 см

білок 2 шт
цукор 140 р

жовток 1 шт
цукор 35 р
молоко 40 р
масло вершкове 70 г

арахіс 45 г

Тістечко сніжок безе покроковий рецепт

1. Безе. Цукор змішати з білком і поставити на водяну баню. Помішувати, поки цукор повністю не розчиниться. Зняти з лазні і збити до стійких пік на високій швидкості (близько 5 хв). Викласти меренгу в силіконову форму з півсферами і за допомогою ложки сформувати півсфери. Сушити при температурі 100 градусів близько 1 годину – 1 година 30 хв. Якщо немає форми, то можна відсадити юезе насадкою і прошарувати кремом).

2. Крем. Жовток змішати з цукром. Молоко довести до кипіння і влити в яєчну масу. Повернути суміш в сотейник і довести до кипіння. Остудити. Вершкове масло кімнатної температури збити до посветления і потроху додати заварний крем.

3. Збірка. З’єднуємо півсфери з допомогою крему. Зверху змащуємо кремом за допомогою пензлика і посипаємо сухарями з безе/горіхів/кокосової стружки.