Гарбузовий кекс з манкою

Як зробити смачний Гарбузовий кекс з манкою в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

На форму ~ 21х10 (вага кексу ~ 670г):

– 2 яйця
– 200г пюре гарбуза
– 140г цукру
– 80г вершкового масла
– 50 мл молока
– 1 ст. л манки
– 1 ст. л розпушувача без гірки
– 200г борошна
– 1/3ч.л кориці
– сіль, ванілін ( по щіпці)

Гарбузовий кекс з манкою покроковий рецепт

1. Гарбузове пюре змішати з манкою і молоком. Залишити на 30 хвилин. В окремому посуді збити міксером яйця з цукром до пухкої світлої маси, додати розм’якшене вершкове масло, перемешать.

2. Додати гарбузову масу, перемішати. Всипати трохи борошна, розпушувач, сіль, ванілін і корицю. Акуратно розмішати лопаткою. Всипати решту борошна. Перемешать.

3. Викласти тісто у форму і розрівняти. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 40-50 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.