Дзеркальна глазур зі згущеного молока, желатину і глюкозного сиропу

Як зробити дзеркальну глазур зі згущеного молока, желатину і глюкозного сиропу рецепт простий.

Інгредієнти

Цукор – 190гр
Вода – 100г
Глюкозний сироп – 180г
Згущене молоко – 120гр
Шоколадна глазур Premium (можна взяти будь-яку іншу, або білий шоколад) – 200гр
листової Желатин (можна порошковий) – 12гр
Червоний барвник

Дзеркальна глазур зі згущеного молока, желатину і глюкозного сиропу покроковий рецепт

1. Замочіть желатин в холодній воді, листовий желатин сам візьме потрібну кількість, воду,цукор і глюкозу в сотейнику розігріваємо до 100 гр, зменшуємо вогонь на мінімум і вводимо віджатий желатин, вмешиваем.
2. Потім додаємо згущене молоко і ретельно перемішуємо, додаємо потрібного кольору барвник, беремо мірний стакан і насипаємо глазур, далі виливаємо нашу суміш, і пробиваємо заглибним блендером,
3. Робимо це так, щоб не з’являлося бульбашок, чекаємо поки маса охолоне, можна накрити плівкою в контакт і прибрати в холодильник, при використанні розігріваємо в мікрохвильовці імпульсами, робоча температура глазурі 32 градуса.