торт Наполеон в банку з листкового тіста і згущеним молоком

Як зробити смачний торт Наполеон в банку з листкового тіста і згущеним молоком рецепт простий. Супершвидкий і смачний! З 3 інгредієнтів😉 ⠀ для себе Я остаточно зрозуміла, що класичний Наполеон з заварним кремом – це щось не те. Мені смачно, але не так, що я прям в захваті. ⠀ В Калінінграді я спробувала кілька Наполеонів в різних закладах і так, скрізь заварний крем і кожен раз невелике розчарування, що я не відчула той смак, який хотіла. ⠀ А все тому що десь рік тому я приготувала такий Наполеон в банку і такееееее задоволення отримала! Мені чомусь стало здаватися, що будь-Наполеон повинен бути таким на смак😀 але немає))) ⠀ загалом, моя версія Наполеона точно сподобається всім любителям згущеного молока, ну і взагалі ласунам😀 ⠀ Так що можете пробувати вже сьогодні!👇🏼 ⠀ ⠀ Приготування дуже просте! ⠀

Інгредієнти

⁃ Тісто листкове 220 гр (у мене бездріжджове було)
⁃ Масло вершкове 40 гр
⁃ Згущене молоко 200 гр
Можна додати ванілін/какао/цедру за бажанням

торт Наполеон в банку з листкового тіста і згущеним молоком покроковий рецепт

1. Тісто розморозити і зовсім трохи розкачати, викласти на деко і відправити в розігріту на 220 градусів духовку на 15 хвилин (або до появи сухе скоринки).
2. Корж повністю остудити, масло покласти розм’якшуватися при кімнатній температурі. Збити масло і влити в нього згущене молоко (і тут якщо потрібно решта додавання). Крем готовий корж Нарізати на квадратики і викласти їх у форми/банки/склянки, але не утрамбовывая.
3. Залити кремом, щоб він потрапляв на всі шматочки. Відправити в холодильник мінімум 2 години, щоб десерт пропиталс.