Королівське печиво Кукис

Як смачно зробити Королівське печиво Кукис простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

250 гр Масло (розм’якшене)
250 гр сирого коричневого цукру (щільно упакований в чашку)
130 гр Звичайний цукор
10мл екстракт ванілі
2 Великі яйця
710 г борошно
6 г Харчова сода (чайна ложка)
2,5 гр розпушувач
5 гр Морська сіль (чайна ложка)
360 гр Шоколадні краплі (або нарізаний шоколад на шматочки)

Королівське печиво Кукис покроковий рецепт

1. Розтерти насадкою лопатка разом вершкове масло з цукром.(обов’язково розімніть масло раніше, діставши його з холодильника принаймні за дві години до випічки, щоб воно було готове до вживання, коли вам це потрібно. Як тільки суміш вершкового масла і цукру добре розтерту (не потрібно збивати до пишного стану. Чим менше повітря ви введете в масло, тим менше ймовірності, що ваше печиво сильно розпливеться при випічці) додайте яйця і ваніль , продовжуючи змішувати, до повного объединения.
2. Додати сухі інгредієнти і перемішайте до тих пір, поки вони повністю не змішаються. Потім додайте шоколадні краплі і розмішайте поки вони не будуть рівномірно розподілені по всьому тесту. Використовуйте БАГАТО шоколадних капель.
3. Ідея в тому щоб принаймні було дві шоко-краплі в кожному укусі Тісто для печива не повинно бути сухим або розсипчастим, але і сильно липким теж не повинно бути. Тісто відкласти хоча б на годину в холодильник. Краще на години три – чотири або на ніч. Викласти на пергамент ложкою або руками сформувати кульки і отпечь до м’якого состояния.