Булочки на дріжджах в духовці на молоці з начинкою

Як зробити Булочки на дріжджах в духовці на молоці з начинкою простий рецепт. Найсмачніші повітряні булочки з ідеального дріжджового тіста!!!

Інгредієнти

З цього тесту виходить 16 таких булочок (у мене вийшло на 2 дека)

Масло вершкове-100г
Молоко теплое-350мл
Сахар-100гр
Дрожжи-10гр
Яйца-2шт
Мука-700гр(+-)
Ванилин

Булочки на дріжджах в духовці на молоці з начинкою покроковий рецепт

1. Для опари в миску наливаємо тепле молоко,дріжджі,1ст.л цукру і 1ст.л борошна. Далі до опару додаємо всі залишилися інгредієнти і замішуємо м’яке, трохи липке тісто. Відправляємо в тепле місце на 1-1,5 години, поки не підійде. Після ділимо наше тісто на 16 рівних частин приблизно по 90 граммов.

2. Далі розгортаємо кожну, кладемо згущене молоко, шоколад, джем або будь-яку іншу начинку на ваш смак (у мене джем) і як на відео формуємо булочки.

3. Перекладаємо у форму змазаним маслом для випікання і знову накриваємо харчовою плівкою, даємо постояти хвилин 15-20. Змащуємо жовтком, відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 градусів хвилин на 25-30👏

Відео рецепт 👇