Бісквітний пиріг з мандаринами

Як зробити смачний Бісквітний пиріг з мандаринами рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Форма 25 см ⁣⁣⠀

– 4 яйця⁣⁣⠀
– 90 г цукру⁣⁣⠀
– 150 мл молока⁣⁣⠀
– 80 г рослинного масла⁣⁣⠀
– 300 г борошна⁣⁣⠀
– 10 г розпушувача⁣⁣⠀
– ванільний цукор⁣⁣⠀
– 8-9 мандаринів ⁣⁣⠀

Бісквітний пиріг з мандаринами покроковий рецепт

1. Яйця з цукром збити міксером до пишної піни.⁣⁣⠀ Додати масло і молоко, перемішати.⁣⁣⠀ Борошно, розпушувач і ванілін перемішати і до яєчної суміші просіяти.⁣⁣⠀
2. Мандарини очистити від шкірки, розрізати навпіл поперек. ⁣⁣⠀ Дно форми злегка присипати цукром, викласти половинки мандаринів зрізом вниз, зверху вилити тісто, розрівняти.⁣⁣⠀

3. Випікати в розігрітій до 160С духовці 45-50 хвилин.⁣⁣⠀ Готовий пиріг гарячим перевернути на тарілку так, щоб мандарини виявилися сверху.