Десерт чізкейк на сметані, сирному сирі і желатині

Сьогодні готуємо простий чізкейк без випічки. Як зробити смачний десерт чізкейк на сметані, сирному сирі і желатині рецепт простий. БЕЗ ВИПІЧКИ! БЕЗ ВЕРШКІВ! БЕЗ ЯЄЦЬ!

Інгредієнти

Основа для чізкейку:
Шоколадне печиво – 200 грам
Вершкове масло розтоплене – 80 грам

Начинка:
Молочний шоколад – 70 грам
Цукор – 150 грам
Вода кип’ячена – 120 мл
Сметана 20%-жирності – 200 грам
Сирний вершковий сир – 400 грам
Желатин – 20 грам

форма діаметром 22 см

Десерт чізкейк на сметані, сирному сирі і желатині покроковий рецепт

1. Для початку потрібно замочити 20 грам желатину. Наливаємо в нього 120 мл кип’яченої води і залишаємо хвилин на 15-20 для набухання. Тепер підготуємо основу для чізкейку. Для цього нам знадобиться 200 грам шоколадного печива. Його потрібно подрібнити в крихту. Також можна подрібнити в блендері.

Перекладаємо печиво в глибоку миску. Крім того, нам потрібно 80 грам вершкового масла. Розтоплюємо його в мікрохвильовій печі або на плиті. Вливаємо розтоплене масло в печиво, і все добре перемішуємо. Основу для чізкейку розподіляємо по дну рознімної форми. У мене – діаметром 22 див. Трохи притискаємо звичайної кухлем. Відправляємо основу в морозильну камеру. Тепер приготуємо начинку.

2. Нам знадобиться 400 грам сирного вершкового сиру. Викладаємо його в глибоку чашу. Додаємо 200 грам сметани. І трохи збиваємо міксером. Додаємо 150 грам цукру. Ще раз все добре збиваємо, щоб цукор розчинився. У мене на каналі ще багато смачної випічки.

Набряклий желатин потрібно розпустити. Для цього я відправила його в мікрохвильову піч на 15 секунд. Головне, не доводити його до кипіння. Додаємо желатин в сирно-вершковий крем і все добре перемішуємо міксером. Чізкейк у мене буде з молочним шоколадом.

3. Тому, приблизно 70-80 грам шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовці або на водяній бані. До шоколаду підмішуємо 3 столові ложки крему. Тепер збираємо наш чізкейк. Витягуємо з морозильної камери шоколадну основу. Зверху викладаємо половину білого крему, потім розподіляємо половину шоколадного. Ложкою хаотично перемішуємо білий і шоколадний крем.

Шоколадна основа з печива застигла в морозилці, тому вона не змішається з кремом при перемішуванні ложкою. Потім, виливаємо білий крем і розподіляємо залишився шоколадний. Знову, хаотично перемішуємо ложкою крем. Відправляємо чізкейк для застигання у холодильник приблизно на 2 години. Через пару годин звільняємо наш тортик від кільця і нарізаємо на порційні шматочки. Приємного апетиту!