Фисташково малиновий торт

Як зробити смачний фисташково малиновий торт рецепт простий. Обов’язково спробуйте приготувати це чудове поєднання фісташкового бісквіта, малиновою начинки і ванільного крему😍

Інгредієнти

Інгредієнти для бісквіта:
240 г вершкового масла
28 р фісташкової пасти
205 г цукру
290 г яєць
255 г борошна
13 г розпушувача
180 г вершків 33%

Інгредієнти для начинки:
300 г малинового пюре
35 г цукру
6 г желатину (140 Bloom)

Інгредієнти для крему:
650 г вершкового сиру (типу крем-чіз)
620 г вершків 33%
65 р ванільною цукрової пудри
130 г цукрової пудри

Фисташково малиновий торт покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти дістати з холодильника за годину-півтора до приготування тіста. Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром і фісташкової пастою. Додати поступово яйця. Всипати борошно і розпушувач, перемішати; влити вершки. Перекласти тісто у високу форму діаметром 18 см і випікати в розігрітій до 170 С духовці близько 45 хвилин. Бісквіт остудити і нарізати на чотири коржа.
2. Для начинки:
Замочити желатин. Малинове пюре розігріти з цукром до 50С, ввести желатин. Розлити по трьом формам діаметром 16 см і дати стабілізуватися (в холодильнику або морозилці).

3. Для крему:
З’єднати всі інгредієнти в частіше міксера і збити віником до утворення щільної однорідної массы.
4. Збірка торта: Коржі. Начинка. Крем. Зелений барвник. Малина. Фисташки.

5. Покласти на дно форми перший корж, зверху – начинку, потім – трохи крему. Повторити дії, використовую всі коржі і начинки. Отриману конструкцію затягнути в плівку і прибрати в холодильник на кілька годин або на ніч. Отримати заготовку з форми. Залишився крем додати барвник і покрити їм верх і боки торта. Прикрасити торт кремом, ягодами і рубаними фисташками.

Відео рецепт 👇