пісочний пиріг Яблучний

Багато яблук в начинці і хрусткі пісочне тісто.. це дуже смачно! Як зробити Яблучний пісочний пиріг рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

На форму 22см:
• 1 доза пісочного тіста фролла
• 4 яблука
• 60г цукру +2ст ложки, щоб посипати наприкінці
• кориця
• сік лимона

Яблучний пісочний пиріг покроковий рецепт

1. яблука Почистити і нарізати їх невеликими кубиками. Покласти в глибоку сковороду разом з цукром, корицею і лимонним соком. Готувати під кришкою на невеликому вогні 10 хвилин. Присипати робочу поверхню борошном і розкачати 2/3 частини тесту в пласт товщиною приблизно 3,5 мм.

2. *Щоб без проблем підняти тісто можна розкачати його прямо на папері для випічки і разом з нею перенести у форму. Викласти тісто у форму з папером для випічки або змащену вершковим маслом Викласти кубики яблук і полити рідиною, яку вони выпустили.

3. Розкачати в пласт тісто і накрити їм пиріг зверху, закріпити краю і обрізати зайве тісто. Змастити зверху рідиною, яку випустили яблука і посипати сахаром.

4. Випікати при 180 градусах (статичний режим верх-низ) близько 40-45 минут.

Відео рецепт 👇