Бісквітний рулет з яблуками в духовці

Як зробити смачний Бісквітний рулет з яблуками в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

•Яйця – 4 шт.
•Цукор – 130 г
•Борошно – 120 г
•Розпушувач – 1 чл
•Яблука – 5 шт.
•Цукор для начинки-1 ст. л.

Бісквітний рулет з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Готувати такий рулет потрібно зі свіжими фруктами: яблука, груші, можна ще й додати банан. Зазвичай готую яблука + банан.

2. Для начинки яблука очистити і натерти на крупній тертці. Щоб яблука швидко не потемніли можна побризкати соком лимона. Але я не встигла, на смак колір яблук не вплинуло ніяк. Додаємо в яблука цукор 1 ст. л. перемішуємо і ставимо в бік. Приготуємо тесто.

3. Яйця збиваємо з цукром до пишної білої піни. Збивати потрібно довго, хвилин 5-7. Всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Акуратно перемішуємо силіконової лопаткою знизу вгору, стежте, щоб не залишалося «кишеньок» з мукой.

4. Деко застелити пекарської папером, змастіть рослинною олією. Викладіть яблука і розрівняйте по всьому листу. Зверху викладаємо тісто і знову добре разравниваем.

5. Випікати при 180°, хвилин 15. Орієнтуватися потрібно по своїй духовці, як тільки корж підрум’яниться, перевіряємо готовність дерев’яною шпажкой.

6. Перевертаємо гарячий корж на сухий чистий рушник. Акуратно прибираємо папір, це дуже легко і начинка до неї не прилипає. А далі просто звертаємо корж в рулет. Ось і все.

Відео рецепт 👇