Калахарі печиво з яблуками

Як смачно зробити Калахарі печиво з яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. НОВИНКА! ТАКОГО РЕЦЕПТА ВИ ТОЧНО Не ЗНАЛИ! Печиво “КАЛАХАРІ” з НАЧИНКОЮ з ЯБЛУК! НЕЗРІВНЯННО до ЧАЮ. Ніжніше ніжного! Супер пісочне, розсипчасте печиво. Смакота до чаю. Печиво з яблучною начинкою. Печиво “Калахарі” це насолода смаком. Готувати дуже просто. Випічка.

Інгредієнти

На ~ 23 штуки:

Тісто:
– 1 яйце
– 100г вершкового масла
– 70 мл рослинного масла
~ 320г борошна
-70г цукру
– 1 ч. л. розпушувача
– по щіпці солі, ванілін

Начинка:
– 3 яблука
– 1/2 ч. л кориці
– 1 ст. л вершкового масла

Калахарі печиво з яблуками покроковий рецепт

1. В мисці змішую розм’якшене вершкове масло, рослинна олія, цукор, яйце, сіль і ванілін. Всипаю трохи борошна, розпушувач і перемішую. Поступово всипати решту борошна замісити м’яке тісто. Тісто поставити в холодильник на 15-20 минут.

2. Для начинки яблука очистити від шкірки, серцевини і натерти на крупній тертці. На сковороді розтопити шматочок вершкового масла, викласти яблука і тушкувати на маленькому вогні до м’якості. Начинку перекласти в тарілку і дати остыть.

3. Тісто розкачати в прямокутний пласт. Розрізати по довгій стороні на 3 частини В центр кожної частини викласти начинку. Защипнути краї, не домагаючись рівної поверхні. Зробити виделкою борозенки. Нарізати на шматочки. Злегка посипати корицей.

4. Перекласти на деко. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 15-20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.

5. * Борошно додавати поступово.
* Якщо тісто розсипається, значить багато борошна. У цьому випадку додати в тісто по 1 ст. л будь-якої рідини до необхідної консистенції тіста.
* Тісто довго вимішувати не можна, як тільки збирається в кулю – готово.