Булочки з корицею

Як смачно зробити Булочки з корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мабуть, одні з моїх самих улюблених булочок нарівні з синнабон.

Інгредієнти

Для тесту
Молоко – 250 мл
Вершкове масло кімнатної температури – 60 г
Борошно – 500 г
Сухі дріжджі – 15 г
Цукор – 100 г
Сіль – 1 ч. л.
Яйце – 1 шт

Для начинки:
Вершкове масло кімнатної температури – 140 р
Коричневий цукор – 100 г
Кориця – 2 ч. л.

Яйце для змащування булочок

Булочки з корицею покроковий рецепт

1. Підігрійте молоко. Додайте в нього нарізане кубиками вершкове масло кімнатної температури. Перемішайте до розчинення масла. Остудіть суміш до температури не вище 40 градусів. У чаші міксера змішайте борошно, цукор, сіль, дріжджі. Додайте суміш молока і масла і яйце. З допомогою гака замішайте тісто. Перші пару хвилин на низькій швидкості, потім на середній 10 минут.
2. Перекладіть тісто на присипану борошном поверхню. Сформуйте в кулю і перекладіть в змащену маслом миску. Накрийте і залиште на 1 годину або до збільшення в розмірах в 2 рази. Для начинки збийте масло кімнатної температури, коричневий цукор і корицю на середній швидкості міксера. Перекладіть тісто на присипану борошном поверхню. Вибити з нього повітря і розкачайте в прямокутник розміром 40х50 см.
3. Викладіть начинку на 2/3 частини тесту. Складіть край без начинки до центру прямокутника, потім накрийте другим краєм. Злегка розкачайте. Розділіть тісто на 12 рівних частин, приблизно по 4 см шириною. Кожну смужку розріжте на 3 частини і сплетіть косу, скрутіть в узелок.
4. Перекладіть у форму для мафінів, накрийте і залиште на 1 годину. Духовку розігрійте до 170 градусів. Випікайте на середньому рівні близько 15-18 хвилин. Не лякайтеся. Масло буде кипіти і начинка подтекать.
5. Вийміть форму з духовки. Дайте охолонути булочкам у формі 5 хвилин. Потім перекладіть їх на ґрати, поки цукор не затвердів у формах. При подачі можна посипати цукровою пудрой.