Пісочний тарталетки з заварним кремом і журавлиною

Як зробити пісочний Тарталетки з заварним кремом і журавлиною рецепт простий в духовці. Сподіваюся всі пам’ятають смак віденського печива? розсипчастий пісочний шар і джем 🥰

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 325 / 15 / 17 / 28

Пісочна основа (3 шт 8 см)
Пшенична ц/з мука 50 гр
Рисова мука 30 г
Ванільний фитшейк 40 гр
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Мигдальна борошно 60 гр
Кокосове масло 30 гр
Сироп без цукру 60 гр
Подслатитель

Заварний крем:
Молоко 2,5% 300 гр
Жовток 1 шт
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Підсолоджувач

Ягідна начинка:
Заморожена ягода (журавлина) 100 гр
Кукурудзяний крохмаль 5 гр
Підсолоджувач

Пісочний тарталетки з заварним кремом і журавлиною покроковий рецепт

1. Готуємо тарталетки: змішати всі сухі інгредієнти, додати кокосове розтоплене масло і сироп без цукру (може подабобиться більше / менше). Має вийти однорідне еластичне тісто Розкачати тісто на пергаменті і виходити масу в кільця діаметрів 8 см, сформувати бортики, зробити проколи вилкою по всій поверхні і відправити в духовку при 180 градусах на 15 минут.
2. Остудити Для крему змішати всі інгредієнти і варити на невеликому вогні до загусання. Остудити. Для конфі: у сотейнику розморожуємо ягоди, додаємо підсолоджувач, кукурудзяний крохмаль і невелика кількість воды.
3. Варимо, постійно помішуючи, до загустіння. (після остигання джем стане ще густіше). Накриваємо плівкою в контакт і охолоджуємо. Збірка: заповнюємо кремом 2/3 тарталетки, викладаємо ягідне конфі і вмираємо в холодильник на 1 годину. Насолоджуємося!

Відео рецепт 👇