Шоколадні цукерки арахісове праліне

Як зробити Шоколадні цукерки арахісове праліне рецепт простий 🥜 Цукерки прості в приготуванні, але при цьому дуже смачні. Арахісу додавати краще побільше. Можна використовувати солоний арахіс, з них смак цікавіше. Але ви можете брати просто смажений арахіс, так теж буде смачно.

Інгредієнти

100 гр арахісової пасти
70 гр розтопленого гіркого шоколаду
20-30 грам сиропу топінамбура
Дроблений солоний арахіс за смаком
Шоколад для глазурування цукерок

Шоколадні цукерки арахісове праліне покроковий рецепт

1. Для цукерок знадобиться: Шоколад розтопити або приготувати самостійно. У мисці змішати арахісову пасту, розтоплений шоколад і сироп. Ретельно перемішати, додати подрібнений смажений арахис.
2. Ще раз перемішати. Розкласти в силіконові форми для цукерок або батончиків. Прибрати в холодильник до застывания.

3. Для глазурування потрібен темперований гіркий шоколад. Занурити застиглі цукерки у шоколаді, прикрасити подрібненим арахисом.