Корисний батончик снікерс без цукру

Як смачно зробити Корисний батончик снікерс без цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для шару з нуги:
• 1 банка кокосових вершків
• ½ чашки кокосового борошна
• ½ чашки арахісової пасти

Для карамельного шару:
• 1 ½ чашки фініків без кісточок
• ½ чашки арахісу

Для глазурі:
• 1 ½ пачки веганских шоколадних крапель або просто шоколаду.

Корисний батончик снікерс без цукру покроковий рецепт

1. Змастити форму оливковою або кокосовим маслом. У великій мисці змішати кокосову борошно, арахісову пасту і ¾ банки вершків. Збити міксером до повітряної консистенції. Вилити суміш у форму і відправити в морозилку на 15-20 хвилин, поки суміш не застынет.
2. Нарізати суміш на 12 батончиків і перекласти на поверхню, застелену пергаментом. Розтопити ½ мішка крапельок. Занурити батончики однією стороною в шоколад і відправити в морозилку. У сотейнику нагріти ½ чашки води і додати финики.
3. Перелити 2-3 столові ложки води в миску і пюрировать воду з фініками до однорідної консистенції. Відправити карамельний соус в холодильник на 30 хвилин. Розтопити решту шоколадні капельки.
4. Дістати батончики з морозилки і карамельний соус з холодильника. Перевернути батончики шоколадної сторони вниз і розподілити карамельний соус.
5. Посипати арахісом і потім залити шоколадом так, щоб він повністю покривав карамельний шар. Відправити в морозилку на 20 хвилин. Зберігати в холодильнику до недели.