Хрустке вівсяне печиво

Як смачно зробити простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Розповідаю, як на швидку руку приготувати хрустке вівсяне печиво. Сьогодні я розповім, як максимально просто і швидко приготувати хрустке вівсяне печиво, яке захочеться піч знову і знову. Приготування не займе у вас більше 20 хвилин уже разом з випічкою. Забирайте рецепт собі в скарбничку.

Інгредієнти

• Вершкове масло 200 г
• Цукор 150 г
• Вівсяні пластівці 250 р
• Борошно 40 г
• Сода ½ ч. л.
• Яєчний білок 1 шт.
• Ванільний екстракт 1 ч. л.

Хрустке вівсяне печиво покроковий рецепт

1. В ємність відправляю м’яке вершкове масло, вівсяні пластівці (краще всього брати пластівці середньої варіння), цукор, яєчний білок, борошно, соду і ванільний екстракт. Збиваю все це на середній швидкості міксера до однородности.
2. З допомогою мірної ложки (у мене об’ємом ½ столової ложки) беру порцію тіста і скачую в кульку. Викладаю його на деко, застелене папером для випічки. Те ж саме роблю з іншим тестом.

3. Між кульками залишаю достатньо місця, оскільки в духовці печиво розтечеться і збільшиться в діаметрі. Відправляю печиво випікатися в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180°С.
4. Відразу після випікання печиво буде дуже м’яким і не буде тримати форму – так і повинно бути. Залишаю його на деку до повного остывания.

5. Готове печиво виходить дуже тонким і хрустким. Щоб зберегти цей хрускіт, я зберігаю печиво в герметичному контейнере.