Вафлі з кленовим сиропом

Вафлі з кленовим сиропом Або з 🍁 бананом… Або з малиною, манго, ваніллю і лісовими ягодами! Вибір не маленький, адже у нас з’явилися у продажу топінги для десертів😍 до Речі, для того щоб спекти вафлі, вам навіть не потрібна вафельниця – досить силіконової форми.

Інгредієнти

Мука 175 р
Цукор 40 г
Ванільна паста
Сіль 0,5 р
Розпушувач 2 р
Яйця 2 шт
Молоко 225 р
Вершкове масло 85 г

Вафлі з кленовим сиропом покроковий рецепт

1. Борошно просіваємо з розпушувачем, додаємо сіль. Жовтки відділяємо від білків, з’єднайте з розтопленим вершковим маслом, молоком і ванільним екстрактом. Додаємо сухі інгредієнти, крім цукру і розмішуємо до однородности.
2. Білки збиваємо з цукром до піків. Акуратно вмішуємо силіконової лопаткою в тісто. Форму змащуємо маслом. За допомогою кондитерського мішка заповнюємо тістом форму для вафель, так щоб тісто було тонким слоем.
3. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці, поки вафлі не почнуть рум’янитися. Витрушуємо їх з форми і відправляємо ще на 8 хвилин в духовку, щоб скоринка стала золотистой.