Сирне печиво з манкою і фруктами в духовці

СИРНИЙ СНІДАНОК. Як зробити Сирне печиво з манкою і фруктами в духовці рецепт простий. По-перше, хочу повідомити, що це мій перший reels. Я трохи запізнилася з впровадженням нового формату. 😁 До речі, як він вам? Подобається чи ні? ⠀ А, по-друге, розповім про ці апетитні соковиті плюшки. Навіть не знаю як їх правильно назвати… Сирники, ватрушки, порційні запіканки… Але це і не важливо. Головне, що вони дуже смачні. Сирні, соковиті, без масла і без смаження. А ще готуються елементарно. 👌 І найголовніше, що тісто можна приготувати з вечора, а вранці просто запекти. Для сніданку і полудня ці плюшки підходять ідеально. А як начинки я використовувала яблуко і нектарин. Але можна брати будь-які фрукти і ягоди, додавати мигдальні пелюстки, корицю, мед, родзинки, горіхи і тд.

Інгредієнти

На 8 штук

450 г сиру (краще брати сухіше)
2 яйця
15 г цукру
15 г цукру з натуральною ваніллю
2 ч. л. розпушувача
щіпка солі
140 г манки

Сирне печиво з манкою і фруктами в духовці покроковий рецепт

1. Змішати до однорідності сир, яйця, 2 види цукру, розпушувач і сіль. Додати манку, ретельно перемішати. Залишити тісто на 15-20 хвилин. Тісто знову перемешать.

2. Сформувати кульки і викласти на деко, застрелений папером для випічки. Якщо тісто дуже сильно липне до рук, то можна трохи припылить руки мукой.

3. Дно склянки вмочити в борошно і придавити кулька, формуючи бортики. Викласти в поглиблення начинку. Випікати в попередньо розігрітій до 175С духовці 20-25 минут.

Відео рецепт 👇