Торт Медовик з сирним кремом

Як зробити смачний Торт Медовик з сирним кремом рецепт простий. А по ньому й не скажеш , що він пп 😉 я б не отличила , шалено ніжний і просочений.

Інгредієнти

Кбжу на 100г: 195/9.7/6.2/25.4

потрібно :
Яйця – 3 шт
Молоко 1.8% – 100 гр
Борошно рисова ц/з – 100 гр
СОМ (сухе знежирене Молоко)/Сухе молоко – 60 г
Кукурудзяний крохмаль -45 гр
Мед -50 гр
Розпушувач – 3 гр

Для просочення:
Вода – 100 мл
Підсолоджувач

для Крему:
М’який сир 0%-170 гр
Рікотта(unagrande)- 100 гр
Мед 20 гр
підсолоджувач

Волоський горіх 30 гр (для прикраси).

Торт Медовик з сирним кремом покроковий рецепт

1. Білки відокремити від жовтків і збити до міцних піків. Сухе молоко обсмажити на сковороді до коричневого кольору, воно стане грудочками і розбити їх блендером. Всі інгредієнти крім білків змішати і потім акуратно додати до суміші білки. У мене кругла, силіконова форма діаметром 17 див. Я випікала три коржа по 168 гр каждый.

2. Кожен корж запікала 20 хв при 180 градусів. Змішуємо інгредієнти для крему. З кожного коржа акуратно (я робила ниткою) зрізаємо тонко верхівку (вона знадобиться нам для посипання). Подрібнюємо верхівки разом з волоським горіхом в блендері . Кожен бісквіт рясно поливаємо пропиткой.

3. Тепер збірка: корж~просочення ~ крем ~ корж~ просочення ~ крем ~ корж~ просочення ~ крем ~ посипаємо зверху і збоку крихтою з горіхами. Відправляємо на ніч у холодильник 🤤🤤